perjantai 6. toukokuuta 2016

1 kerhokerta: Tutustumista ja eläinvisailua! 4.toukokuuta

Heippa!

Ensimmäinen kerhokerta on nyt takana päin, joten on aika laittaa Oulaisten 4H:n eräkerhon blogi käyntiin! Kirjoittajana toimii kerjon ohjaaja Niina ja kirjoittelen tänne blogin puolelle siitä, mitä kerhossa on tehty.

Ensimmäisellä kerralla tutustuimme aluksi toisiimme. Kerholaiset kertoivat itsestään mm. vessapaperirulla-leikin kautta, jossa kaikkien tuli ottaa vessapaperista niin monta ruutua kuin he uskoivat tarvitsevansa kolmen päivän aikana. Tämän jälkeen jokainen kertoi itsestään niin monta asiaa kuinka monta arkkia he olivat ottaneet.

Lisäksi laadimme yhdessä kerhon säännöt. Kerholaiset saivat laatia itse säännöt ja niitä keksittiin paljon. Kerhon säännöt voi lukea blogin sivulla olevasta tietolaatikosta. Lisäksi ideoimme pitkin kerhokertaa, mitä kerholaiset haluaisivat tehdä kerhossa.

Suurimman osan ajasta vei eläintietovisa, jossa oli 30 erilaista Suomessa esiintyvää eläintä. Kerholaisten tuli arvata kuvan perusteella, mikä eläin oli kyseessä. Kaikki kerholaiset tiesivät eläimiä tosi hyvin!

Ensi kerralla kerhossa perehdytään leiriruuan pariin. Kerhokerta on 11.5 klo 16:30-18:00 ja se aloitetaan 4H:n kerhohuoneelta. Uudet kerholaiset ovat edelleen tervetulleita! Kerhoon voi ilmoittautua Oulaisten 4H:n nettisivuilta. Tervetuloa! 

Ensi kertaan! Nähdään kerhossa! :)

- Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti